Εξοπλισμός

Η Φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη η οποία με προσεκτική και λεπτομερή αξιολόγηση, θεραπεία με φυσικά και μηχανικά μέσα και σε αγαστή συνεργασία με το θεράποντα ιατρό, διαχειρίζεται το σώμα ούτως ώστε να βοηθήσει τις αρθρώσεις, τους μυς και τα νεύρα να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Όποια και αν είναι η ηλικία σας ή το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, ένας τραυματισμός οστών, αρθρώσεων, μυών ή τενόντων μπορεί να χαλάσει την ποιότητα της ζωής σας .
Ο Φυσικοθεραπευτής χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων δεξιοτήτων, όπως ηλεκτροθεραπεία, ειδικούς χειρισμούς, κινητοποίηση, μασάζ και θεραπευτική άσκηση προκειμένου να μειωθεί ο πόνος ,να επιτευχθεί η επούλωση και να επιταχυνθεί η αποκατάσταση, μέσω ενός προγράμματος αποκατάστασης προσαρμοσμένο σε κάθε ασθενή δεδομένου ότι κάθε τραυματισμός είναι ιδιαίτερος .

Υπηρεσίες-Εξοπλισμός
Τα μέσα που χρησιμοποιούνται στο κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiofit που βρίσκεται στη Γλυφάδα και εξυπηρετεί τις περιoχές της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης είναι:

Διαθερμία Βραχέων κυμάτων
Υπέρηχος
Ηλεκτροθεραπεία (Διαδυναμικά-Διασταυρούμενα-TENS)
LASER
Υπέρυθρες –Υπεριώδεις
Κρουστικός Υπέρηχος (Radial Shockwave Therapy)
Δινόλουτρο
Παραφινόλουτρο
Πρεσσοθεραπεία – Κυκλοφορητής άκρων
Κρυοθεραπεία-Θερμοθεραπεία
Χειρομαλάξεις-Ηλεκτρομαλάξεις
Κινησιοθεραπεία-Τεχνικές
Πελματογράφος
Θεραπευτικό Γυμναστήριο